Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Földönkívüli teremtmény Dél-Afrikában

A 17 éves Curt-Leigh Dixon sétája során egy igyen különös teremtmény holttestére lett figyelmes. Rögtön értesítette is édesapját, Llewellyn Dixon parkőrt, aki rögtön le is fényképezte a tetemet.

1 Tovább

Luxusbörtön, halaknak

Rengeteg blog van, amely azzal foglalkozik, hogyan is élnek a gazdag emberek. Milyen házuk, lakásuk, autójuk van. Már-már családtagnak számítanak, hiszen sokszor a saját közeli hozzátartozónkról nem tudunk annyit, mint róluk.

Arról azonban már jóval kevesebbet beszélünk, hogyan élnek a gazdag állatok. Például a halak. Milyen akváriumban tengetik napjaikat? Pedig ez is fontos dolog, tényleg. Ezért hoztam néhány akváriumot, hogy lássuk, milyen a luxushal-lak.

Egy dolog rögtön kiderül, ha végignézzük a képeket: ugyan nem komfortos a legtöbb, de legalább drága (ebből a világ jó sok lakást lehet venni...). És pont úgy élnek, mint gazdag, népszerű embertársaik: luxusbörtönben.

4500 dollár

0 Tovább

Gyerekek és játékok a világ körül

Gabriele Galimberti olasz fotós 18 hónap alatt körbeutazta a világot, azért, hogy gyerekeket fotózzon le a játékaikkal. Mielőtt azonban a fotózás elkezdődött volna, gyakran leült játszani is velük. Gabriele azt vette észre, hogy a leggazdagabb gyerekek voltak a leginkább irigyek, és az elején nem is igaen akarták megengedni, hogy a fotós egyáltalán a játékokhoz érjen. Viszonylag sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy felengedjenek, és hagyják, hogy Gabriele is játszon velük. A szegényebb országokban ez jóval könnyebben ment. Gabriele szerint ez összefüggésben állhat azzal, hogy ezek a gyerekek jóval többet játszanak a szabadban, a többi gyerekkel.

Gabriele azt is megfigyelte, hogy országtól függetlenül a gyerekeknekugyanazokkal a tulajdonságokkal ruházzák fel a játékaikat. Így például Chiwa és Orly hittek abban, hogy a játékdinó megvédi őket éjszaka. A gyerekek játékai sok esetben mutatják a szülők munkáját vagy hobbiját.

Chiwa - Mchinji, Malawi

Jaqueline - Manila, Fülöp-szigetek

0 Tovább

Kéz a kézben a világ körül

Az itt látható képek úgy születtek, hogy Nurad Osmann folyamatosan fotózott, bármerre is jártak, ahogy azt a turisták teszik. A barátnőjének azonban elege lett ebből, és egyszer csak megfogta a kezét, és elkezdte húzni őt. Nurad azonban ekkor sem hagyta abba a fényképezést, és így születtek ezek az érdekes, és különleges képek. Úgyhogy kalandra fel, nézzünk el Londonba, Szingapúrba, Amszetdamba, Balira és még sok-sok más helyre is.

0 Tovább

12 kreatív családi portré

Egy kicsit mások, mint a szokásos családi képek.

Fotó: Kathy Wolte

via Pinterest

Fotó: Sarah L.

1 Tovább

Kávészünet

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek