Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dobta a férfit, aki ezért megölte

A 46 éves Michelle Hahn égy hónappal ezelőtt megismerkedett a 44 éves Charles Fickentsherrel, akivel randizni kezdtek. Talán ha tudott volna a férfi sötét múltjáról, nem vág bele ebbe a kapcsolatba. Fickentsher ellen ugyanis az elmúlt 20 évben tíz alkalommal emeltek vádatzaklatás miatt Jefferson megyében. 2004-ben a férfi volt barátnője jelentette fel a férfit zaklatásért és fenyegetésért. Ugyanez a volt barátnő már egyszer feljelentette a férfit családon belüli erőszakért is.

Azonban a nő egy hónappal ezelőtt dobta a férfit. A múlt ismeretében azonban ez hibának bizonyult.

Hahn éppen egy loiusville-i üzletben vásároltakat pakolta a kocsijába, amikor megjelent a kidobott Fickentsher, és rögtön a tárgyra tért: lelőtte az asszonyt. Ezután a férfi beült az autójába és a közeli parkba ment, ahol maga ellen fordította a fegyverét.

Nem ez volt az első tragédia a Hahn-családban. A nő férje két évvel ezelőtt rákban meghalt, és két gyereket hagyott hátra.

Ha tetszett, csatlakozz!

0 Tovább

A smink hatalma

A smink csodákra képes. Na meg persze egy jó fotós, és talán némi photoshop.

2 Tovább

Így változik a profi bokszolók arca

Howard Schatz fotóművészt az emberi test érdekli rettenetesen. Rengeteg képet készített ebben a témában a táncosoktól kezdve a művészeken át egészen a terhes nőkig. Legújabb sorozata a profi bokszot veszi górcső alá. Ezeken a felvételeken keresztül azt igyekszik megmutatni , milyen egy bokszoló arca a mérkőzés előtt és a mérkőzés után. Néhány esetben alig van változás, máskor pedig igen látványos.

3 Tovább

A legnagyobb Alkonyat-rajongó evör

Egy kis tetoválással indult, de aztán nem volt megállás. A képeken látható 49 éves Cathy Ward valószínűleg a legnagyobb Alkonyat-rajongó a világon. 

A története (angolul) a Daily Mail-en olvasható.

Ha tetszett, csatlakozz!

1 Tovább

Egy számítógép-őrült szobája

Gondolom mindenkinek megvan az a kép, amely nagyjából az internet születése óta jár körbe és körbe. Általában az a címe, hogy "... és akkor az informatikus bulin elszabadul a pokol". Na, itt a kép, de nem ez lesz most a lényeg. Az lapozás után jön. Úgyhogy ki ne hagyja senki.

0 Tovább
123
»

Kávészünet

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek